Vriendin George Clooney toont lingerie Cavalli

cavalliElisabetta Canalis (31) lijkt alle geluk van de wereld te hebben. Alsof George Clooney als vriend hebben nog niet genoeg is, heeft deze dame ook een killer body en is ze te zien in de nieuwste lingerie campagne van Roberto Cavalli.

De foto’s voor campagne werden afgelopen november geschoten in een 19e eeuws huis in Londen. Het duo Mert Alas en Marcus Pigott is verantwoordelijk voor de verleidelijke kiekjes.

In een interview zei Elisabetta Canalis: ‘Ik vind het geweldig om voor Roberto Cavalli te werken. Het merk Cavalli staat al zoveel jaar synoniem voor de Italiaanse perfectie en is wereldwijd bekend… Ik ben trots dat ik een rol speel in deze camapgne die werd gefotografeerd door de twee beste fotografen van de wereld.’

Als we naar de foto’s kijken, kunnen wij volledig begrijpen waarom George Clooney eindelijk besloot zijn single bestaan op te geven.

Voor meer foto’s klik hier.

Lees ook:Oscar-misser: George Clooney’s te lange haar
Lees ook:Na ELLE ook GRAZIA in teken van Folklore
Lees ook:H&M doet het met Roberto Cavalli
Lees ook:George Clooney gaat aan de Crocs
Lees ook:Naomi Campbell loopt modeshow Roberto Cavalli in Milaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>