Oscar-misser: George Clooney’s te lange haar

Oscars - George ClooneyZondagavond 7 maart werden de Oscars uitgereikt. De awarduitreiking waarbij iedereen tot in de puntjes verzorgd verschijnt. Matt Damon, Tom Ford, Gerard Butler en Lenny Kravitz zagen er allemaal uit om een door een ringetje te halen. Ze droegen de beste smokings en hadden stuk voor stuk een gelikt kapsel.

Toch was er een acteur die er minder Oscar-waardig uit zag: George Clooney. Met zijn pak was niet veel mis, behalve dat het wat aan de ruime kant was. Maar met zijn kapsel sloeg hij de plank wel écht mis. Zijn haar was te lang, waardoor hij er direct een paar jaar ouder uitzag. Opmerkelijk was bovendien dat hij een flesje drank in de binnenzak van zijn smokingjasje had waar hij op de rode loper zo nu en dan uit dronk.

Hopelijk vergeeft zijn zeventien jaar jongere vriendin, model Elisabetta Canalis (momenteel te zien in de lingeriecampagne van Roberto Cavalli) hem deze mislukte verschijning en stuurt ze hem snel naar de kapper.

Lees ook:Anna Wintour op de set bij Startrek???
Lees ook:Heidi Klum én Eva Longoria zonder ondergoed
Lees ook:De mooiste jurken van de Golden Globes
Lees ook:Spot de nagellakjes van de sterren via de mani-cam
Lees ook:Grazia: shag-haar is de trend voor 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>