Good romance voor Gaga en McQueen

In de nieuwste video van Lady Gaga, genaamd Bad Romance, zien we de nieuwste schoenen van het Britse modehuis McQueen voorbij komen. Deze schoenen waren eerder al hot news omdat ze eruit zien alsof je er nog geen tien passen op kunt lopen.

De torenhoge schoenen van Alexander McQueen komen uit de allernieuwste zomercollectie van het Britse modehuis. Vlak nadat de modellen de bijzondere alien-achtige schoenen op de catwalk hadden gedragen, waren ze overal in het nieuws. Er is dan ook niets normaal aan de schoenen; de kleur, de vorm en de hoogte zijn niet bepaald geschikt voor een doordeweekse dag op kantoor. Maar Lady Gaga zou zichzelf niet zijn als zij het als een van de weinige niet aan zou durven met deze schoenen. Vandaar dat ze de exemplaren perfect gestijld draagt in haar nieuwste video ‘Bad Romance’.

Tijdens de modeshow van Alexander McQueen afgelopen oktober konden we al iets merken van de ‘good romance’ tussen McQueen en Lady Gaga. Tijdens de show werd toen het allernieuwste nummer van de zangeres gedraait.

mcqueen

Lees ook:Lady Gaga wil eigen kledinglijn ontwerpen
Lees ook:Lady Gaga draagt Iris van Herpen
Lees ook:Lady Gaga in McQueen lijkt op Ferrero Rocher
Lees ook:De meest Gaga-waardige outfits voor dit seizoen
Lees ook:Alexander McQueen blijft voortbestaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>