Alexander McQueen blijft voortbestaan

MCQUEEN_WBFF09_057Het Italiaanse modehuis Gucci gaat door met het modemerk Alexander McQueen. Het bedrijf liet vandaag, donderdag 18 februari, weten het team van de Britse ontwerper, die vorige week week zelfmoord pleegde, te blijven ondersteunen. ‘Het merk heeft een sterke toekomst’, zo meldde topman Robert Polet. Gucci verwierf eind 2000 een belang van 51 procent in het modelabel van Alexander McQueen.

Gucci wil volgende maand de nieuwe collectie van Alexander McQueen presenteren tijdens een modeshow in Parijs. Die collectie was al bijna afgerond op het moment dat Alxander McQueen overleed.

De dood van Alexander McQueen (40) op 11 februari schokte de modewereld. McQueen werd op de vooravond van de begrafenis van zijn moeder dood aangetroffen in zijn woning in Londen. Deze week bleek dat hij zich in een klerenkast had opgehangen.

Foto: Peter Stigter

Lees ook:Ontwerper Alexander McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Mannenondergoed Alexander McQueen deze zomer te koop
Lees ook:Procter & Gamble gaat Alexander McQueen geuren produceren
Lees ook:Anna Wintour’s reactie op overlijden McQueen
Lees ook:Kate Moss in tranen na verkoop van haar McQueen jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>