MAISON MARGIELA ‘REPLICA’ verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

replicaEen nieuw seizoen breekt aan voor de nu al iconische ‘REPLICA’ geurselectie van het iconische merk Maison Margiela. Na een succesvolle perslancering tijdens de persdag van ICI PARIS XL op 4 juli jl., was deze unieke reeks de afgelopen maanden al exclusief online bij ICI PARIS XL verkrijgbaar. Door het grote succes online, is de ‘REPLICA’ reeks sinds zaterdag 12 november ook in een tiental ICI PARIS XL winkels* verkocht gaan worden.

Deze bijzondere geurreeks vraagt natuurlijk om een speciaal moment. Daarom zal er op zaterdag 12 november a.s. in de tien geselecteerde ICI PARIS XL winkels* een verrassende ‘fragrance experience’ worden gehouden, waarbij de klant op een originele manier kennis kan maken met de verleidelijke geurtonen van ‘REPLICA’.

DE COLLECTIE ‘REPLICA’
Al sinds 1994 brengt Maison Margiela elk seizoen, voor zowel vrouwen als mannen, een transversale collectie van een dertigtal kledingstukken, accessoires en schoenen die luistert naar de naam ‘Replica’.

De collectie ‘Replica’ illustreert de belangstelling van Maison Margiela voor vintage kleding en accessoires. De eigenheid en charme van de stukken die uit alle hoeken van de wereld komen, worden zorgvuldig bewaard. De ‘Replica’ worden waarheidsgetrouw gereproduceerd en dragen een speciaal etiket waarop uitleg gegeven wordt over de oorsprong, de functie en het tijdperk waaruit ze komen. Vandaag transponeert het Huis dit unieke concept in een collectie van drie vrouwenparfums.
“Het concept van ‘Replica’ is een expressie van onze reflectie over kleding en over onze creatieve aanpak die, in dit geval, verklaard kan worden door het originele idee van tijdloosheid: een kledingstuk uit het verleden kan echt actueel zijn, vandaag en zelfs morgen. Dit idee wilden we transponeren naar geuren die deel uitmaken van ons collectieve geheugen.” – Maison Margiela

Lees ook:Modenieuws: Maison Margiella in huis
Lees ook:Stil op Marktplaats rond Maison Martin Margiela collectie H&M
Lees ook:Maison Martin Margiela collectie onthuld
Lees ook:Campagnebeelden Maison Martin Margiela voor H&M onthuld
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Maison Martin Margiela

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>