Modenieuws: Maison Margiella in huis

Armani, Versace en Ann Demeulemeester doen het al jaren. Nu stort ook het überhippe Maison Martin Margiela zich op een interieurcollectie. Dat betekent dat je binnenkort je huis kan voorzien van behang, vloerkleden, boekenplanken en lampen in die typische understated look van een van de meest toonaangevende Vlaamse ontwerpers van dit moment.

Maison Martin Margiela staat bekend om het nadrukkelijke gebruik van verschillende tinten wit. Zo zijn alle winkels van het merk geheel in wit uitgevoerd en bevat iedere seizoenscollectie een volledig witte lijn. Geen wonder dus dat de interieurcollectie, die vorige week is gelanceerd tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan, zo ontzettend … wit is.

Op de foto: Een foto op de website van Maison Martin Margiela

Lees ook:Maison Martin Margiela collectie onthuld
Lees ook:Campagnebeelden Maison Martin Margiela voor H&M onthuld
Lees ook:MAISON MARGIELA ‘REPLICA’ verkrijgbaar bij ICI PARIS XL
Lees ook:J.W. Anderson aan de slag voor Topshop
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Maison Martin Margiela

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>