Neem afscheid van stress met nieuwe Rituals App

“Ik ken de voordelen van meditatie en yoga en weet dat het kan helpen om bewuster te leven. Deze gratis tool van Rituals is een eenvoudige manier om te ontspannen en bij te komen van een drukke dag.” zegt Raymond Cloosterman.

Soms kan het vanwege stress en drukte lastig zijn om tijd voor jezelf te nemen. Meerdere onderzoeken tonen aan dat meditatie stress, depressies, angst, pijn en slapeloosheid kan verminderen en uiteindelijk zelfs de kwaliteit van leven verhoogt. Recent onderzoek* door neurowetenschappers van Harvard Medical School toonde zelfs aan dat meditatie veranderingen in de hersenen als gevolg kan hebben en al na acht weken effect heeft. Daarnaast verdikt meditatie de grijze massa, die zich rondom de hippocampus bevindt. Dit zorgt voor meer positieve emoties.

Om mensen te helpen bij het vinden van balans in hun leven, lanceert Rituals Cosmetics meditatie- en yogavideo’s in de Rituals App. De Rituals-filosofie is geïnspireerd door Oosterse tradities en staat voor het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. De nieuwe functionaliteit biedt betekenisvolle momenten binnen handbereik voor consumenten, waar en wanneer dan ook. De app biedt nu drie verschillende authentieke meditaties in acht verschillende talen. De meditaties zijn beschikbaar in sessies van 5, 10, 15 of 20 minuten en focussen op verschillende gebieden: ontspanning voor het lichaam, stress verlichtend voor de geest en zorgen voor minder afleiden in het moment.

Naast meditatie, biedt de app yoga video’s en is er een unieke Video Gift Card optie die de mogelijkheid biedt om een Rituals cadeaukaart te personaliseren met een videoboodschap. Andere functionaliteiten binnen de app zijn: Zen Shopping, Good Giving – stel zelf een cadeaupakket samen – en Magazine met artikelen van de blog. De RITUALS App is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

Lees ook:Rituals: naast beauty ook kleding
Lees ook:Bas Kosters billendoekjes voor Orange Babies
Lees ook:Voel je vrij met Sloggi
Lees ook:Xelly’s app bij het boek Make-up
Lees ook:WEEKDAY LANCEERT LIMITED EDITION PRIDE TSHIRTS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>