WEEKDAY LANCEERT LIMITED EDITION PRIDE TSHIRTS

1_SEXDit jaar viert Weekday Pride Month met een T-shirt collectie geïnspireerd door het leven en werk van Gilbert Baker (1951-2017) – de Amerikaanse kunstenaar, gay rights activist en ontwerper van de regenboog vlag. De vlag, die in 1978 werd ontworpen, is tot op vandaag hét symbool van de gay pride en wordt overal geassocieerd met LGBT rechten. De oorspronkelijke acht kleuren van de vlag reflecteerden de diversiteit van de LGBT community en bestaat uit: Roze (sex), rood (life), oranje (healing), geel (sunlight), groen (nature), turquoise (magic/art), indigo (harmony) en violet (spirit). 
Deze limited edition T-shirts, in alle kleuren van de regenboog, bestaat uit acht verschillende unisex tshirts in organic katoen. De shirts zijn met het bijpassende woord bedrukt, om liefde in al haar vormen te vieren. Wear with pride…
De T-shirts zijn vanaf mid juli beschikbaar via weekday.com en zijn vanaf eind juli ook beschikbaar via de Weekday store in Amsterdam.

Lees ook:Weekday komt naar Nederland
Lees ook:WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM
Lees ook:Curaçao kleurt roze tijdens eerste Curaçao Gay Pride
Lees ook:Weekday brengt capsule collectie MTWTFSS/HE uit
Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>