Olaz Regenerist Luminous – de luxe van een stralende en egale huid

image018 Olaz introduceert Regenerist Luminous, de Regenerist-lijn die zich richt op de wat jongere huid. Regenerist Luminous laat de natuurlijke helderheid van de huid herleven en zorgt voor een parelachtige, stralende look. Deze anti-verouderingslijn biedt niet alleen na het eerste gebruik al een zichtbaar beter gehydrateerde en verfriste gezichtshuid. Na verloop van tijd zorgt Regenerist Luminous stapsgewijs voor een significant helderder en stralender ogende huid. De lijn is zorgvuldig opgebouwd met 4 prachtige ‘pareltjes’: Huidtint Perfectionerend Serum, Huidtint Perfectionerende Crème, Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 en Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl.

Parels als inspiratiebron
Dankzij hun gladde oppervlak en multi-gelaagde 3D structuur hebben natuurlijke parels een stralende, beeldschone helderheid. Olaz’ wetenschappers hebben zich hierdoor laten inspireren, in de wetenschap dat ook de huid een multi-gelaagde 3D opbouw heeft die interactief op licht reageert. En ze vonden een techniek om het ‘parel-principe’ toe te passen in een reeks geweldig werkende huidverzorgingsproducten: Olaz Regenerist Luminous. Het geheim van een stralende huid is een egale structuur van het huidoppervlak en een gelijke tint van de huid voor een efficiënte lichtreflectie.

Lees ook:Laura Mercier lanceert Candleglow Soft Luminous Foundation
Lees ook:Sisley lanceert SISLEYOUTH
Lees ook:Laura Mercier Spring Summer Collectie 2016
Lees ook:Een stralende huid met Yves Saint Laurent beauty
Lees ook:Beauty Icoon Sisley Émulsion Écologique al meer dan 35 jaar een bestseller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>