Toni & Guy en Marchesa lanceren haarproducten met bloemenprint

Toni & Guy MarchesaTONI&GUY Hair Meet Wardrobe is een tijdelijke samenwerking aangegaan met Marchesa, een high end fashionlabel dat gespecialiseerd is in glamorous avondjurken. Vijf populaire producten uit de Hair Meet Wardrobe collectie zijn in een nieuw ‘designerjasje’ gestoken: een bloemenprint die is geïnspireerd op de AW ’14 collectie van Marchesa.

TONI&GUY en Marchesa, twee merken met een Britse achtergrond en dezelfde filosofie: een look wordt bepaald door het totaalplaatje, de perfecte match van een outift plus hairstyle. Net als TONI&GUY Hair Meet Wardrobe gelooft ook Marchesa dat je stijl niet alleen gedefinieerd wordt door de kleding die je draagt, maar door een ‘top tot teen’ look. Vanuit deze visie is de Hair Meet Wardrobe collectie ontwikkeld: verschillende haarverzorging- en stylingproducten die bijdragen aan de perfecte match van een outfit en een bijpassende hairstyle.

Marchesa is 10 jaar geleden opgericht door twee ontwerpsters, Georgina Chapman en Keren Craig, die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding aan de Chelsea College of Art & Design in Londen. Op aanraden van Isabella Blow, de beroemde Britse modejournaliste, hebben zij samen het fashionlabel Marchesa opgericht. Marchesa staat inmiddels wereldwijd bekend als hét modemerk van prachtige avondjurken voor rode loper events. Volgens de ontwerpers is hun glamorous eveningwear geschikt voor vrouwen met een tijdloze en elegante uitstraling – het type dat van nature altijd stijlvol is, of ze nu in het weekend super casual gekleed is of overdag voor een klassieke kantoorlook kiest en ’s avonds weer op stap gaat in een schitterende outfit…

De TONI&GUY Hair Meet Wardrobe limited edition collection, Designed by Marchesa, is verkrijgbaar vanaf week 38 bij Kruidvat, Wehkamp, Bol.com, DA en Etos*.

Lees ook:TONI&GUY werkt samen met Sophia Webster
Lees ook:Blondes only; shampoo en conditioner voor blondines
Lees ook:Etos lanceert vernieuwde haarlijn
Lees ook:Britse Superdry nu ook in Amsterdam
Lees ook:Mattijs van Bergen ontwerpt nieuwe uniformen voor W Amsterdam hotelpersoneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>