Etos lanceert vernieuwde haarlijn

Etos hairAllemaal voorzien van een geweldige hold factor en super makkelijk in gebruik. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Kortom: Etos heeft voor iedere behoefte, haartype en coupe het perfecte stylingproduct. Zo zit je haar beter dan ooit! De haarstylingproducten zijn gemakkelijk te kiezen door de aangegeven hold factor. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold! De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar.
Happy Hair Day!

Lees ook:Etos lanceert eigen geuren collectie!
Lees ook:Daphen Deckers komt met beauty- en accessoire-collectie
Lees ook:LIEKE VAN LEXMOND IS HET GEZICHT VAN MAX FACTOR
Lees ook:Etos komt met wimperserum
Lees ook:Etos kiest Kay Nambiar als #handdoekenhunk 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>