Nieuw in Nederland Argan Therapy

Argan-Olie-Tessted-12Argan Therapy is een serie verzorgingsproducten verrijkt met arganolie en verkrijgbaar in vier geurlijnen: Arabian Oud, Damask Rose, Tunisian Amber en Egyptian White Musk. Iedere geurlijn bestaat uit een complete range aan verzorgingsproducten: douchegel, shampoo, haarmasker, vloeibare handzeep, bodyscrub, bodylotion en bodyspray. Arganolie vormt de basis van deze producten, maar ook kruidenextracten, abrikozenpitten en keratine zorgen voor een bijzondere natuurlijke werking. De serie is betaalbaar en varieert van € 6,95 voor een douchegel tot € 8,95 voor een shampoo.

Ottoman 1881, het merk achter de Argan Therapy lijn, neemt je mee in de wereld van 1001 nachten. Alle verzorgingsproducten uit de Oriëntaalse productlijn zijn verrijkt met arganolie, ook wel het vloeibare goud genoemd.

Arganolie
Arganolie is 100% natuurlijk en kent een eeuwenoude Marokkaanse traditie met bijzondere eigenschappen: een hoog vitamine E gehalte, antioxidanten, onverzadigde vetten en Omega-6 vetzuren. Arganolie wordt verkregen uit de zaden van de Arganboom. Deze boom groeit alleen in het Zuidwestelijke deel van Marokko in Noord-Afrika. Van oudsher gebruiken Marokkaanse vrouwen het om de conditie van huid en haar te verbeteren en in stand te houden.

Argan Therapy
Argan Therapy is verkrijgbaar in vier geurlijnen: Arabian Oud, Damask Rose, Tunisian Amber en Egyptian White Musk. Olijverie.nl biedt binnen deze lijnen zes verschillende producten aan: douchegel, bodyscrub, bodylotion, shampoo, vloeibare zeep en bodyspray. Arabian Oud is een zeer onderscheidende geur. Het is de natuurlijke geur van de hars van de Aquilaria (Eagle boom) en wordt beschouwd als een van de mooiste natuurlijke geuren. Damask Rose is een lijn waaraan de subtiele geur van de Damaskus roos is toegevoegd. De geur van Tunesisch amber is warm, Oosters, aards en verleidelijk. Egyptian White Musk prikkelt de zintuigen en ruikt naar de exotische, Oosterse geur van Egyptische muskus.

Argan Therapy is nieuw in Nederland en vanaf heden alleen verkrijgbaar bij Olijverie.nl.

Foto: Tessted

Lees ook:Droogshampoo voor donkere en lichte haartinten
Lees ook:Zwitsal introduceert de Woezel & Pip lijn
Lees ook:Kanye West & Amber Rose bij Watanabe show in Paris
Lees ook:Viktor & Rolf introduceren limited edition Flowerbomb
Lees ook:Blondes only; shampoo en conditioner voor blondines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>