Droogshampoo voor donkere en lichte haartinten

Moroccanoil is leider en pionier in de wereld van haarproducten verrijkt met arganolie. Met trots introduceren zij een nieuwe doorbraak: Moroccanoil Dry Shampoo. De krachtige, innovatieve formule is ontwikkeld om direct overtollig talg en restjes van haarproducten te absorberen, zonder een dof laagje achter te laten. Dankzij natuurlijke ingrediënten die volume geven en deodoriseren, een UV-filter en een vleugje van de signature Moroccanoil geur, zorgt Moroccanoil Dry Shampoo voor een schoon en verfrist net-naar-de-kapper-geweest-gevoel!

Moroccanoil Dry Shampoo is speciaal ontwikkeld om in de behoeften van verschillende haartinten te voorzien en is daarom verkrijgbaar in twee varianten: één voor lichte en blonde haartinten en één voor donkere haartinten. De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones is verrijkt met violetkleurige ondertonen om kopertinten uit te balanceren en het beste in lichte haartinten naar boven te halen. Traditionele droogshampoo’s laten een dof, wit laagje achter op het haar, waardoor de natuurlijke glans kan vervagen. De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones en Dark Tones zijn beide geformuleerd op basis van ultrafijn rijstzetmeel; een natuurlijk ingrediënt dat overtollig talg absorbeert en direct oplost nadat de werkzame bestanddelen geactiveerd zijn.

Lees ook:Moroccanoil lanceert feestdagen collecties
Lees ook:Moroccanoil lanceert Texture line
Lees ook:Nieuw in Nederland Argan Therapy
Lees ook:Vitamin Well: gezond drankje in stijlvolle fles
Lees ook:Moroccanoil lanceert Thickening lotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>