666 wordt 112: Eerste Hulp bij Concealers

Ook al wordt vandaag veel gebeden om de duivel in de hel te laten (dus ver uit de buurt van de aarde), volgens handbag.com bestaat er een veel groter gevaar dan de Bron van al het Kwaad. Want concealers kunnen wonderen verrichten, maar als je het verkeerd opsmeert kan dat desastreuze gevolgen hebben.

Als je wallen onder je ogen wilt verbergen, breng je een laagje concealer aan over je foundation . Je wilt de donkere schaduw verdrijven en je ogen lichter doen lijken. Een zwaar en donker product zal je geen goed doen. Als je wallen heel donker zijn en je brengt een lichte kleur aan onder je ogen zal het resultaat ook niet oogverblindend zijn. Hoe de juiste tint te kiezen?!

Het antwoord is simpel. Probeer de kleur van je concealer altijd uit over een laagje foundation heen. Als het effect onzichtbaar is weet je dat je de juiste kleur te pakken hebt. Het best kun je het product aanbrengen met een kwastje; zo wordt de toch al gevoelige huid ontzien.

Het best kun je zo min mogelijk van het corrigerende spul opsmeren. Alles wordt aangebracht over een laagje foundation en het geheel zal er natuurlijker uitzien als je spaarzaam bent met de correctiestift, dan als je laag na laag na laag opplamuurt.

Lees ook:Nieuwe concealer voor de gebruinde huid van Sisley
Lees ook:Think pink
Lees ook:Bizarre eisen personeel American Apparel
Lees ook:De gouden driehoek van MaxFactor
Lees ook:Er goed uitzien tijdens de feestdagen met een bril

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>