Vlieg met Prada de wereld rond

Voor alle mensen die de komende tijd een verre vakantie hebben geboekt: www.handbag.com heeft een essentiele beautytip om niet helemaal verkreukeld een vliegtuig uit te komen. Schaf de reviving travel kit van Prada aan, en je ziet er straks helemaal weer fit uit na een lange vliegreis. Wat doet het produkt dan voor je?

De kit bevat reinigings, verzorgings- en beschermings produkten. Lekker hoor, in het vliegtuig kun je dus al direct beginnen met smeren. Dus geen droge huid (vaarwel schilfers), geen pafferige aanblik en de pukkels blijven tot een minimum beperkt. Jaha, vliegen blijft afzien voor je huid ( dus altijd een liter water met je meezeulen).

En dan heb ik het nog niet eens over al die jaloerse blikken die andere vrouwelijke passagiers je toe zullen werpen als je die travelkit te voorschijn haalt. Want oh, oh, wat ziet het er gelikt uit.

Lees ook:Vliegverbod voor FlowerBomb
Lees ook:Rol als een celeb het vliegtuig uit
Lees ook:Grijze zomerse muizen in 2007
Lees ook:5 beauty geheimen die je moet weten
Lees ook:Sisley lanceert SISLEYOUTH

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vlieg met Prada de wereld rond

  1. Falco Van der Schueren

    Hallo,

    Ik ben toevallig op deze website terechtgekomen, en moet zeggen dat ik deze best wel goed vind!
    Ikzelf ben ook zeer geïnteresseerd in mode, en vind niets leuker om eens van die toffe anekdotes en tips te lezen die je hier kan vinden…

    Echt een toffe site!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>