5 beauty geheimen die je moet weten

Er zijn allerlei trucs en handige weetjes op het gebied van beauty. We willen er zo goed mogelijk uitzien, zonder dat we daarvoor veel geld moeten neertellen, maar is dat wel mogelijk? Ja zeker! Je hoeft niet meer te gaan voor een dure dagcrème en ook make-up hoeft tegenwoordig niet veel meer te kosten om van goede kwaliteit te zijn. Ben jij benieuwd welke beautygeheimen je voortaan kunt gebruiken om er stralend uit te zien? Lees dan snel verder!

5 beautygeheimen
Allereerst een goede tip voor mensen die last hebben van donkere kringen en wallen onder de ogen. Koffie is dan de truc! Je doet natuurlijk geen hete koffie op je gezicht, maar je mengt wat koffiepoeder met water. Vervolgens breng je dit onder je ogen en eventueel ook erboven aan. Het mengsel moet niet te vloeibaar zijn, want anders blijft het niet goed zitten. De cafeïne zorgt ervoor dat de wallen zullen verdwijnen!

Je lichaam scrubben is belangrijk om dode huidcellen te laten verdwijnen. Echter is een scrub niet heel goedkoop. Een truc van de bekendheid Kim Kardashian is om wat olie met suiker te mengen. Je kunt het ook mengen met je douchegel. Het is een hele goedkope manier om te scrubben en werkt net zo goed als een dure scrub!

Genoeg water drinken is niet alleen belangrijk omdat het gezond is, maar het is ook belangrijk voor onze huid. Het is bewezen dat wanneer iemand ongeveer twee liter per dag drinkt, diegene ook minder wallen heeft en de huid er gezonder uitziet. Je ziet al snel dat de huid wat meer gaat glimmen. Genoeg redenen om over te stappen op water, toch?

Kleine ogen? Dat is voortaan geen probleem meer. Je kunt er namelijk zelf voor zorgen dat je ogen groter lijken. Gebruik een witte eyeliner die je op de waterlijn aanbrengt. Je ziet meteen dat je ogen er een stuk groter uitzien! Voor optimaal effect kun je nog wat mascara toevoegen, maar alleen op de bovenste wimpers.

Ten slotte het laatste geheim van Fashionlab: altijd je make-up eraf halen! Niets is belangrijker om een gezonde huid te krijgen dan het verwijderen van je make-up. Het is een echte aanslag op je huid wanneer je het er steeds op laat zitten. Eraf halen kost je weinig moeite en tijd. Je kunt desnoods gewoon doekjes kopen waarmee je even over je gezicht gaat en klaar ben je!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>