Mobiel winkelen de nieuwste trend?

In Japan hebben ze d’r volgens de Telegraaf weer een nieuwe rage bij: mobiel winkelen. Vooral kleding, boeken en cd’s zijn populair. Het schijnt dat een webwinkel in Tokyo op een avond voor meer dan tien mln yen ( 73. 230 euri )aan kleding heeft verkocht nadat een beroemd model in een jurkje van die winkel was gezien. Dat wilden al die harajuku girls and co. ook. Opvallend detail: alles werd besteld per mobiel.

Niet zo’n gek idee. Lijkt me reuze handig. En het is niet eens toekomstmuziek voor ons Nederlanders, vertelt een marketingmanager van Motorola in de krant.

Het schijnt namelijk dat Japan minstens altijd een jaar vooruit loopt met de techniek. dus vroeg of laat krijgen wij het hier ook. Mooi zo. Stel je voor. Je wilt een fijn jurkje, hebt absoluut geen tijd om te winkelen zit in de trein of in vergadering ;-) , dan browse je toch ff op je mobiel?

Laat die rage maar snel naar ons komen. Ik ben er klaar voor.

Lees ook:Wat dragen de celebs deze zomer?
Lees ook:Volwassenen in luiers op de catwalk in Tokio
Lees ook:De fitnessschoen in een wollen jasje
Lees ook:Afvallen tijdens het shoppen
Lees ook:Lang leve de LBD

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mobiel winkelen de nieuwste trend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>