Hipperdepip op het strand

Het mag dan nu even niet zo’n mooi weer zijn, maar gelukkig nadert de vakantie. Dan komt natuurlijk de grote vraag: wat trekken we aan op het strand? Een bikini, een tankini, een monokini of toch dat badpak? De zondagskrant van De Telegraaf heeft alle trends keurig voor ons op een rijtje gezet.

Mijn kast puilt uit van alle bikini’s en andere badmode-ongein, maar onder het mom er-past-altijd-meer-bij, ga ik toch -met deze tips- nieuwe bikini’s kopen.

Leest U maar even met me mee wat de nieuwste trends zijn:

Kleur schijnt het helemaal te worden deze zomer. Vooral exotische kleuren als rood, fuchsia en geel zijn letterlijk hot. Maar ook de zeekleuren, denk alle tinten blauw en natuurkleurtjes (bruin en legergroen bijvoorbeeld) zijn in de winkels te vinden. Daarbij natuurlijk het onvermijdelijke wit en metallic kleuren zoals goud, zilver en brons. De liefhebbers van zwart hoeven de zwarte bikini niet weg te gooien, maar de kleur is niet zo hipperdepip als in voorgaande jaren. Zolang de bikini tenminste niet ieniemienie is, want dat is uit. Gewoon uit. Klaar. We gaan voor de middenmoterige maat dit seizoen. Niet te groot, niet te klein.

Verder zijn de prints in. Hoe gekker, hoe beter is het motto. Dat zie je vooral terug in de surferstrend (denk hawaii-prints, biesjes en shorts). Hou je daar niet van? Kies voor een dieren- of bloemenprint.

Ook de details op de badmode zijn erg in. Veel pailletten, strikjes, riempjes, gespjes, en andere leuke gevalletjes. Heel gezellig. Dus U kunt onder meer gaan voor de diva-look (glitters enzo), de romantische look (strikjes etcetera) of voor de marinetrend (rood, wit, blauw, streep)

Wil je echt, echt, echt hot zijn op het strand? Koop een triangelbikini. Niet geschikt voor vrouwen met grote borsten (vaak niet genoeg ondersteuning. Die kunnen beter een bikini met cups kopen). Mocht je daar nu helemaal niet van houden…Badpakken heb je d’r ook in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld een monikini (zie op de foto deze van livera. Ik vind ‘t zelf erg leuk), een kruising tussen een badpak en een bikini. Een waarschuwing: u dient geen paar kilo overgewicht te hebben. Kies dan een tankini, een broek met een topje dat het grootste gedeelte van de buik bedekt.

Maak het af met accessoires zoals houten armbanden, kralenkettingen, grote strohoeden en een vette zonnebril. En volgens De Telegraaf bent U dan helemaal hipperdepip.

(bron: de telegraaf. foto’s: livera, www.livera.com)

Lees ook:En nog een WK bikini…
Lees ook:Mannen vallen op vrouwen in rode kleding
Lees ook:Haal de zomer in huis!
Lees ook:Yolanthe niet door Livera gedumpt
Lees ook:Zwemkleding.nl is de grootste badmode verzamelwinkel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>