Droomzomer

Het weer is er nog niet naar, om in een wit jurkje door de stad te paraderen op weg naar een koel glaasje rosé. Maar na het zien van dit jurkje van Carlos Miele sta ik te trappelen van ongeduld.

Ik Wil Zomer!

Dit prachtige jurkje is helaas redelijk onbetaalbaar -tenzij je een modaal maandinkomen aan een jurkje kunt besteden. Toch heb ik goede hoop dat er binnenkort een leuke hennesversie verkrijgbaar is.

Zo niet, dan ga ik altijd gewoon op zoek naar een replica van dit schattige Derek Lam jurkje. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wel een trouwjurk, maar met een grote zonnebril en sieraden kun je hiermee -volgens mij- geen flater slaan.

Voor mij staat het vast: met jurkjes als deze zijn alle ingredienten voor een droomzomer aanwezig. Want wit mag er dan wel onschuldig uitzien, deze ontwerpen staan garant voor een hoop sex-appeal. En dat is een fijne combinatie!

Lees ook:En de Oscar goes to the dress of…
Lees ook:Spijkers en Spijkers ontwerpt Bavaria-jurkje voor EK 2012
Lees ook:Interview Anna Wintour
Lees ook:Win modeprijzen met jouw mooiste 2009-moment!
Lees ook:Win een designertrouwjurk van The Perfect Wedding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>