Klepper lekker hip op gezondheidssandalen.

Gezondheidssandalen zijn hip deze zomer. Ik had d’r een bloedhekel aan, maar ik ben overstag gegaan. Vandaag las ik in de laatste editie van Starstyle over het hoge hipheidsgehalte van Scholl sandalen. Vroeger zaten ze voornamelijk aan de voeten van nurkse verpleegsters en andere geitenwollensokkentypes. But no longer! De Scholls zijn hét helemaal deze zomer. Natuurlijk hebben de Scholls wel een ernstige fashion-ontwikkeling doorgemaakt.

Hippe kleurtjes zoals roze, grasgroen en printjes voeren de boventoon. Daarbij kun je kiezen voor modellen met een sleehak, een trendy klepper of, idaal voor de zomer, hippe slippers. Zelf ben ik al verliefd geworden op de roze variant, zie foto. Ben jij niet zo van het roze, check www.schollshoes.com voor andere combi’s. Duur zijn ze ook al niet. Tussen de vijftig en honderd euro heb je een paar Scholls in je bezit.

Oh, en ik las ook nog eens dat wetenschappelijk onderzoek aantoont dat het lopen op houten klompjes je beenspieren traint. Het resultaat? Mooie strakke benen. Dat bespaart je dus ook nog eens een paar uur in de sportschool. Lang leve de gezondheidssandalen!

(bron: starstyle)

Lees ook:Op Scholl voet geleest
Lees ook:Vintage op stap
Lees ook:Have a Chanel make up nazomer…
Lees ook:Starstyle je bikini
Lees ook:McQueen op film in plaats van catwalk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Klepper lekker hip op gezondheidssandalen.

  1. Liz

    Ik heb direct de site gecheckt en ben gevallen voor Exotica. Superleuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>