10DAYS concept store Amsterdam

l_10Days_e_546f137d72208Sinds haar start in 2007 is 10DAYS uitgegroeid tot een geliefd en veelzijdig lifestyle merk. Het werd dan ook hoog tijd voor een eigen winkel in onze hoofdstad! Gisteravond was het zo ver. Onder grote belangstelling is het startsein gegeven voor de 10DAYS concept store in Amsterdam, gelegen aan de bruisende Cornelis Schuytstraat.

In de 10DAYS concept store worden de 10DAYS damescollectie, de kindercollectie LITTLE10DAYS en vanaf half januari 2015 de 10DAYS mannencollectie verkocht. Naast de 10DAYS collecties worden in de concept store ook de 10DAYS FAVORITES verkocht. Het gehele assortiment sluit aan op het motto van 10DAYS:

Be unexpected or simple – never regular.

Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:Eindelijk FCUK in Nederland
Lees ook:Closed opent Women’s Store op Cornelis Schuytstraat in Amsterdam
Lees ook:The Collector concept store geopend in Amsterdam
Lees ook:De kinderkleding van Sonia Rykiel voor H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>