MARKS & SPENCER opent Flagshipstore Den Haag

Marks Spencer Den HaagMarks & Spencer onthulde vandaag een aantal nieuwe details over zijn flagshipstore in Den Haag, die vanmiddag (20 februari) om 12 uur officieel wordt geopend.

De nieuwe 4.800 vierkante meter grote winkel, midden in het winkelgebied van Den Haag, biedt ruim 2.500 productlijnen, beschikt over een inpandige bakkerij en een M&S Café. Ook kunnen klanten hier terecht voor de Best of British voorjaar/zomer collectie van Marks & Spencer. Hierin wordt het rijke erfgoed van Marks & Spencer gecombineerd met een moderne twist, met de nadruk op echt Brits vakmanschap en kwaliteit. De exclusieve collectie is uitsluitend online verkrijgbaar en in een select aantal Marks & Spencer winkels in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Het kledingaanbod van Marks & Spencer wordt gekenmerkt door zijn kwaliteit en stijl. Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor tijdloze basiskleding, zoals voorjaarsregenjassen en trenchcoats, lichtgewicht gebreide kledingstukken en kostuums, evenals trendy alledaagse mode.

Lees ook:Marks & Spencer terug in Nederland
Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014
Lees ook:Najaars- en wintermode Marks & Spencer 2015
Lees ook:Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren
Lees ook:Marks & Spencer’s sexy lingerie voor najaar 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>