Magazine Elle opent webshop

Dat ze bij ELLE een goede smaak hebben, weten we inmiddels. Dat ELLE nu een eigen webshop heeft vol met artikelen, die door de redactie van ELLE zijn geselecteerd, is dan ook goed nieuws.

De redacties van ELLE, ELLE Wonen en ELLE Eten zullen iedere maand een Product van de Maand selecteren in de categorieën mode, wonen en eten, van top tot tas, van designlamp tot dekbedovertrek, van shopper tot soeppan. Bijkomend voordeel is dat de artikelen niet alleen smaakvol, maar ook gunstig geprijsd zijn.

Het allereerste ‘Product van de maand’ in de shop – een zomerse tuniek van Alternative Apparel, geselecteerd door ELLE – wordt gepromoot in ELLE Beach, de speciale vakantiespecial van de makers van ELLE, die vanaf 24 juni in de winkel ligt. De lezeressen profiteren van 20% voordeel.

ELLE Shop is onderdeel van de zeer succesvolle website www.elle.nl, die in de maand mei een recordaantal van 512.000 unieke bezoekers trok. Uitgeverij Hachette Filipacchi Media gaat hiermee een stap verder in haar multimediale activiteiten.

Lees ook:Elle komt met speciale Elle Beach editie
Lees ook:Elle lanceert Elle beach editie met botenparade Amsterdam
Lees ook:AF(T)ELLE.N(L) tot ELLE.NL
Lees ook:Magazine Elle komt met stripverhaal
Lees ook:Edine Russel nieuwe hoofdredacteur van ELLE Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>