MODE MARCHÉ 7 OP AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK

MM-news-02Mode Marché verlegt haar grenzen! Het shopping evenement zal voor haar zevende editie neerstrijken op de Amsterdam International Fashion Week.

De stock sample sale van Nederland, date en initiatief is van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, zal zich dit jaar op een steenworp afstand van de catwalks presenteren aan Amsterdam.

Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland, een bruisend publieksevenement dat nationaal veel aandacht heeft gekregen in de media.

Het shopping evenement is een stock sample sale met een laagdrempelig waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt daarbij steeds door de organisatie met veel zorg samengesteld.

De groeiende aandacht is ook de organisatie van Amsterdam International Fashion Week niet ontgaan. Mode Marché is daarom trots zich tijdens hét nationale mode evenement te presenteren in Zuiveringshal Oost van de monumentale Westergas Fabriek; direct naast de catwalks, middenin het Nederlandse hart van de mode.

ZATERDAG 30 JANUARI 2010
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour: kaartjes zijn te koop voor € 7,50
13:00u tot 17:00u: toegang 2 euro aan de deur.

LOCATIE
Westergas Fabriek – Zuiveringshal Oost
Haarlemmerweg 8
1014 BE Amsterdam

Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder terecht en krijgen tevens een waanzinnige goodiebag!

VIP kaarten alleen te koop bij
Open Shop
Nieuwezijds Voorburgwal 291
1012 RL Amsterdam

Meer informatie:

www.mode-marche.com

Lees ook:Supershopping bij de Mode Marché
Lees ook:Tweede Mode Marché Rotterdam voer voor hongerige fashionista’s
Lees ook:United Nude Super Sample Sale 2012
Lees ook:Zoe Karssen sample sale – 28 en 29 november
Lees ook:Sample Sale: Supertrash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>