Zalando Style Icon Awards uitgereikt

unnamedIn het prachtige Hotel Arena in Amsterdam zijn afgelopen donderdagavond 10 november de drie winnaars bekend gemaakt van de Zalando Style Icons 2016. Het event, dat voorheen bekend stond als de Zalando Blogger Awards, zette voor de 4e keer op een rij de meest getalenteerde fashion influencers ofwel “style icons” in de spotlight. Dit jaar werden winnaars uitgeroepen in drie categorieën: Style Icon of the Year, Rising Style Icon en Creative Content Icon. De avond werd gehost door Yara Michels en Kay Nambiar met performances van Akwasi, Full Crate x Mar & deadHYPE.

De categorieën Style Icon of the Year en Rising Style Icon werden beoordeeld door publieksstemmen en een gerenommeerde modejury, bestaande uit Sanne Groot Koerkamp (hoofdredactrice Glamour), Edine Russel (hoofdredactrice Elle), Steven Dahlberg (Fashion Stylist) en Jolanda Smit (Brand Communications Director Zalando). De genomineerde fashion icons werden opgeroepen om stemmen te bemachtigen, en stemmen op een favoriete icon was mogelijk via een speciaal ingerichte pagina op Zalando. Voor de Creative Content Icon werd er een wedstrijd georganiseerd en riep Zalando alle creatieve fashion influencers op een content item rond een mode-onderwerp in te sturen. Voor deze award werd door de modejury ook een uiteindelijke winnaar gekozen, hierbij werd gelet op inspirationele content, professionaliteit, persoonlijke stijl en de kwaliteit van beeld en videos.

De icons met de beste beoordeling van de jury en de meeste publieksstemmen namen de award in ontvangst. De winnaars van de Zalando Style Icons 2016 zijn:

Style Icon of The Year – Claire Cliteur @claartjerose

Rising Style Icon – Nicole Huisman @nicolehuisman

Creative Content Icon – Igrien Liu @the.avantguardian

De Style Icon of The Year winnaar, Claire Cliteur, ontving de felbegeerde hoofdprijs van de avond: een fashion trip naar LA en een jaar lang gratis shoppen via Zalando.nl t.w.v. €3.000. De Rising Style Icon, Nicole Huisman, en Creative Content Icon, Igrien Liu, wonnen een fashion trip naar Berlijn en ook een jaar lang gratis shoppen op Zalando.nl t.w.v. €3.000.

Lees ook:Zalando reikt Blogger Awards 2015 uit
Lees ook:Hair Icon Awards 2017 uitgereikt in Westerkerk
Lees ook:Wella Professionals TrendVision 2014 Awards uitgereikt
Lees ook:Nederlandse Linda Tol wint Stylight ‘Rising Star of the Year’ award
Lees ook:Geen British Fashion Award voor Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>