Innovatieve Wolford shapewear: Cotton Contour Lace

unnamedVoor de winter van 2016 brengt Wolford de innovatieve Cotton Contour shapewear in een nieuwe versie: de Cotton Contour Lace. De Cotton Contour lijn bestaat uit shaping lingerie, bodywear en legwear, die verrassend zacht en soepel zijn en die iedere vrouw op elk moment van de dag kan dragen. Het delicate Wolford kant zorgt voor een frêle, verleidelijke touch. De Cotton Contour Lace lijn bestaat uit modellen in stijlvol zwart en vrouwelijk zachtroze.

Het unieke materiaal van de Cotton Contour lijn is exclusief voor Wolford ontwikkeld en combineert natuur en functionaliteit op perfecte wijze. Het katoen (met bijzonder lange vezels) is van de hoogste kwaliteit, heeft een hoge duurzaamheid en is in combinatie met elasthan verwerkt tot een zeer fijne zachte stof.

Hoewel de stof heel fijn en zacht is, brengt het rekbare materiaal het lichaam perfect in model. De typische snit van Wolford zorgt ervoor dat ieder Cotton Contour model een optimaal effect heeft. Daarnaast garanderen de siliconen randen dat de stof overal glad op de huid ligt en ook onder nauwsluitende kleding onzichtbaar is.

Lees ook:Wolford presents ‘Cotton Contour’, de innovatie in shapewear!
Lees ook:Sexy legwear…
Lees ook:Doorschijnende stoffen en fijn kant bij Wolford
Lees ook:Hunkemöller viert Valentijnsdag met de speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie
Lees ook:HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>