Primark lanceert aw16 menswearcollectie vol mannenmodetrends

De Primark AW16 menswear collectie is gebaseerd op de verschillende trends van aankomend seizoen. We zien trendy kleuren, een simpele maar luxueuze styling en de materialen hebben een functionele kwaliteit.

De Urban Survivalist is een sportieve trend, gedomineerd door khaki, blauw en zwart. Bomber jacks, shirts in functionele en sportieve materialen en jogging-style broeken zijn het uniform van deze streetwear look. Het draait binnen deze trend allemaal om comfort en beweging, waarbij outerwear een grote rol speelt. Tot slot maken de nummer – en slogan prints op diverse items de urban vibe styling helemaal af.

De Ashbury Book Club trend bestaat uit een ongecompliceerde en opvallend esthetische look & feel. Elegante vormen in een glossy donker kleurenpalet vormen de rode draad door deze trend. Jersey materialen gecombineerd met klassieke wollen vesten of truien maken het geheel zachter, maar altijd stijlvol.

Een mix tussen het kleurenpalet uit de jaren ’70 en de vormen uit de jaren ’90 komt samen in de trend Downtown. Texturen transformeren standaard stijlen in opvallende must-haves. Oversized wollen vesten geven warmte, terwijl stoere tracksuits worden gecomplimenteerd met satchels bags en slogan caps. Deze trend is individual en free, maar vooral: fun!

Een ode aan de eenzame reiziger is terug te vinden binnen de Tundra trend. Het kleurenpalet bestaat uit aardetinten met details in specifieke knitwear texturen en lagen. De jassen binnen deze trend zijn functioneel en komen onder andere met donsvullingen tegen de kou of een capuchon tegen de regen.

Tot slot biedt de trend Bolivian Pass een explosie van wanderlust. Deze trend is gecentreerd rondom denim. De stof wordt zowel nostalgisch als functioneel ingezet. Waarbij het nostalgische vooral zit in de geschiedenis van het materiaal en het functionele in de welbekende labour roots. Het thema komt dan ook terug in items als; cargo pants, boots en jassen.

Lees ook:Primark toont ijzersterke nieuwe wintercollectie 2015
Lees ook:Bellerose collectie geinspireerd op nomadische look
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!
Lees ook:River island FW14 Women Collection
Lees ook:Fashion.blog loves: de Sandwich najaarscollectie 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>