Havaianas en Liberty London ontwerpen samen een limited edition collectie: Liberty ♥ Havaianas

unnamed(66)Havaianas en Liberty London ontwerpen samen een limited edition collectie: Liberty ♥ Havaianas
Havaianas en Liberty London zijn samen rond de tafel gaan zitten en ontwierpen een capsulecollectie die gebruik maakt van de iconische prints van Liberty London.

De Liberty ♥ Havaianas collectie toont 5 herwerkte Liberty prints die dateren uit de jaren ’60, de beginjaren van Havaianas, en die door het designteam van Havaianas uit de 43.000 prints van Liberty werden uitgekozen.

De uitgekozen prints bevatten allemaal een vleugje Brazilë (kleine teenslippertjes en het Havaianas rijstpatroon zijn omgetoverd in blaadjes en bloemblaadjes) en tonen retro bloemenprints in felle kleurschakeringen. De collectie bevat espadrilles, strandtassen, handdoeken en natuurlijk de wereldberoemde Havaianas teenslippers.

Scott Tepper, aankoopdirecteur bij Liberty: “Het was een zeer inspirerend en creatief gebeuren om ons erfgoed en onze visie met een wereldmerk als Havaianas te delen en een kleurrijke en draagbare collectie met herwerkte prints van Liberty te ontwerpen.”

Carla Schmitzberger, directeur van Havaianas, voegt hieraan toe: “Deze samenwerking is een hele mooie gelegenheid om een exclusieve lijn te ontwerpen die zowel de stempel van Havaianas als de traditionele en iconische prints van Liberty omvat. Het resultaat kon niet beter: een collectie vol charme, geschiedenis en persoonlijkheid“

De collectie is nu verkrijgbaar bij Liberty London’s iconische Regent Street winkel. Half mei zal de collectie verkrijgbaar zijn bij Havaianas winkels wereldwijd en bij geselecteerde retailers. Deze limited edition collectie zal ook bij beide merken online verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Vans en Liberty onthullen hun vierde capsule collectie
Lees ook:De zomercollectie van Havaianas heeft Braziliaanse soul
Lees ook:Nijntje sokken te koop bij Etiquette Clothiers
Lees ook:Bas Kosters maakt serie etalage figuren
Lees ook:TONI&GUY werkt samen met Sophia Webster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>