Winonah de Jong presenteert najaarscollectie in Milaan

Op vrijdag 26 februari 2016 tijdens Milaan Fashion Week opende Palazzo Trivulzio, een van Milaan’s verborgen schatten, haar deuren exclusief voor de presentatie van de WINONAH herfst/winter 2016-2017 collectie.

De stadsvilla van de legendarische Sforza familie vormde het decor voor een sprookjesachtige tableau vivant, waar overdag internationale modepers en inkopers werden ontvangen en persoonlijk werden te woord gestaan door ontwerper Winonah de Jong.

In de avond vond er een VIP cocktail plaats waarbij een select gezelschap aan fashion insiders werd uitgenodigd. Gedurende de hele dag klonken er op de achtergrond ritmische melodieën van een live jazz band.

Lees ook:Winonah de Jong presenteert eigen collectie WINONAH tijdens Milaan Fashion Week
Lees ook:WINONAH lanceert webshop
Lees ook:Jean Paul Gaultier voor Coca-Cola lancering in Parijs – FOTO’S
Lees ook:Mark van Westerop is Hairdresser of the Year 2014
Lees ook:High heels pink prosecco party op 8 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>