Vans introduceert de Vans x Pendleton collectie

unnamedVans, van origine een actiesport schoenen- en kleding merk, sluit de winter af met een uitgebreide collectie met Pendleton Wool materialen. Vans en Pendleton, beiden bekend om hun authenticiteit en het streven naar de beste kwaliteit, zijn samen gekomen om een karakteristieke line-up van producten te creëren, die de unieke design heritage van beide iconische merken sterk benadrukt. In de afgelopen jaren hebben Vans en Pendleton vaker de handen ineen geslagen voor limited edition samenwerkingen onder het Vault by Vans label. De Vans x Pendleton collectie van deze winter breidt het partnership uit met een 7-delige serie van schoenen voor zowel volwassenen als kinderen.

De schoenen voor volwassenen hebben origineel Pendleton Tribal wol op de quarter panels van de Sk8-Hi MTE, op de gehele Classic Slip-on en op de Era lace-up. De Sk8-Hi MTE heeft tevens elementen van de all weather technology van Vans, inclusief de met Scotchgard® behandelde uppers, een warme voering en een laag warmte-isolatie aan de binnenkant voor nog meer support in koude weersomstandigheden. Bovendien heeft de Sk8-Hi MTE een unieke zoolconstructie waarbij het originele wafel patroon van Vans is omgekeerd en verlengd, wat zorgt voor maximale grip op een nat wegdek.

Voor de kleine voetjes is de Era tevens in kindermaten beschikbaar. De Sk8-Hi Zip is exclusief voor de kleine voeten ontwikkeld; aangepast met een rits en traditionele rubberen zool en alleen verkrijgbaar in kinder- en peutermaten.

De Vans x Pendleton collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Vans winkels, Vans.com plus een exclusief aantal winkels en bestaat uit:

Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack
Lees ook:Levi’s x Pendleton: een exclusieve samenwerking
Lees ook:Vans X Disney
Lees ook:Fans van Vans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>