Het ideale cadeau voor hem

unnamedNog niets kunnen bedenken om te geven deze feestdagen? Verras je vriend, man, broer of vader met de perfecte boxershort van undertøj. Lingerie is altijd een geschikt cadeau, ook voor hem.

Mooi herenondergoed bestaat er in allerlei kleuren en vormen. Van loszittend tot strak, in felle kleuren en met gekke prints. Ga je voor het beste en de meest stijlvolle boxers, dan kom je al snel uit op de ongecompliceerde boxers van undertøj. Gemaakt van het zachtste katoen van hoogwaardige kwaliteit, met elastine en zonder ingezette labels voor hoog draagcomfort. Deels met de hand gemaakt en alleen verkrijgbaar in klassieke kleuren als zwart en wit. De boxers hebben een klassieke en pure uitstraling dankzij de simpele, strakke belijningen en het minimalistische kleurgebruik. Geen overdaad aan grote logo’s en felle kleuren maar juist gebaseerd op de gedachte less is more.

Dankzij het fijne, zachte katoen en een vleugje elastine blijft de boxer mooi, zelfs na een dag dragen. Daarnaast komt elke boxershort in zijn eigen luxe fotogenieke box, dat het item al een cadeau op zich maakt. De Blanc & Noir collectie is snel en eenvoudig te bestellen via de webshop www.undertoj.com voor een prijs van 29 euro per stuk.

Lees ook:De (strop)das anno 2015
Lees ook:Win een cadeaubon t.w.v. 50 euro voor Boxers.nl
Lees ook:Calvin Klein boxers in speciaal jasje
Lees ook:De ideale badpakken voor deze zomer
Lees ook:Kleur bekennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>