Zalando lanceert #shareyoursexy-campagne in samenwerking met Calvin Klein Underwear

unnamed(36)Na de succesvolle #SHAREYOURSTYLE-campagne gaat online fashion shop Zalando nu een samenwerking aan met Calvin Klein Underwear. Samen lanceren ze de #SHAREYOURSEXY-campagne, met topmodel Joan Smalls in de hoofdrol. Delen staat centraal in de campagne waarbij Europa wordt opgeroepen om te tonen wat ‘jezelf sexy voelen’ voor een ieder betekent. Jezelf sexy voelen – wat betekent dat? Deze vraag is het uitgangspunt voor de nieuwe campagne. Zalando en Calvin Klein Underwear willen met hun klanten in heel Europa een wisselwerking aangaan; daarom nodigen de twee merken iedere Europeaan uit om te laten zien wat het voor jou betekent om jezelf sexy te voelen. De campagne beweegt zich weg van de voor de hand liggende betekenis van het begrip sexy en concentreert zich in plaats daarvan op zelfvertrouwen, empowerment en op het feit dat jezelf sexy voelen van binnenuit komt.

In plaats van voor te schrijven wat sexy is, spreekt topmodel Joan Smalls direct tot de toehoorders en moedigt hiermee een rechtstreeks gesprek aan. Met dit in het achterhoofd, is er een manifesto speciaal voor deze campagne gecreëerd:

Lees ook:Lara Stone toont indrukwekkend decolleté
Lees ook:Calvin Klein zoekt lingeriemodellen voor nieuwe herencollectie
Lees ook:Marloes Horst sexy in Calvin Klein badmode campagne
Lees ook:Lara Stone voor CK Calvin Klein
Lees ook:Lara Stone in Calvin Klein voorjaarscampagne 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>