Love Stories en AMATØR verklaren elkaar de liefde

unnamedAl tijden waren Love Stories & AMATØR best friends, maar sinds deze maand hebben ze elkaar openlijk de liefde verklaard en wel in de vorm van een samenwerking. Het resultaat is een prachtig basic setje dat niet alleen kracht maar ook schoonheid verbeeld.

Dat Love Stories & AMATØR elkaar gevonden hebben, is niet zo gek als je bedenkt dat beide merken veel gemeen hebben: allebei tonen sportieve invloeden in hun collecties, waarbij vrouwelijkheid voorop staat. Je start je outfit met de items van Love Stories en maakt het af met de kleding van AMATØR. Ook de oprichters van beide labels lijken elkaars gelijken: Marloes Hoedeman (Love Stories) en Eline Starink (AMATØR) zijn allebei eigenzinnige vrouwen die de afgelopen jaren volgens het ‘work hard, play hard’ -principe goed aan de weg hebben getimmerd en veel bekendheid hebben gegenereerd.

De Love Stories ♥ AMATØR samenwerking bestaat uit BH Nash (verkoopprijs €50) en broekje Wilde Rose (verkoopprijs €30) en zijn verkrijgbaar bij de Love Stories Boutique aan de Herengracht 296, Amsterdam.

Lees ook:AMATØR opent eerste boutique in Amsterdam
Lees ook:& Other Stories presenteert tweede co-lab collectie met Vans
Lees ook:& Other Stories presenteert nieuwe collectie eaux de toilette
Lees ook:& Other Stories presenteert collectie geurkaarsen
Lees ook:Love Stories opent aan de Herengracht Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>