Levi’s® Line 8: Young & Rebellious

Schermafbeelding 2015-10-07 om 14.07.14Line 8 is de nieuwe en vooruitstrevende collectie van Levi’s®, geïnspireerd door de young & rebellious en wordt gekenmerkt door moderne looks in lijn met de iconische historie van Levi’s®. De Line 8-collectie is jong met een moderne touch en haalt inspiratie uit de Lost Coast van Californië. Deze uitgangspunten resulteren in een complete cleane en monochrome head-to-toe collectie voor dames en heren, met diepte en contrast. Met Line 8 slaat Levi’s® een nieuwe weg in waarbij de iconische kenmerken worden voorzien van een nieuwe twist; de klassieke leren patches zijn zwart en de jeans hebben zwarte matte knopen.

Lees ook:LEVI’S® MADE & CRAFTED™ SPRING/SUMMER 2016 California Desert
Lees ook:LEVI’S® OPENT POP UP ROOM & LANCEERT LEVI’S® REVEL JEANS
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:Levi’s lanceert The New Californian collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>