Flirt met de jaren negentig

unnamed-1De nineties waren een complexe tijd, waarin zowel military grunge als glamour met een rijke uitstraling het modebeeld vormden. De tegenstrijdige trends zorgen ook nu weer voor opschudding op de catwalk. Slip dresses en crop tops worden gemixt met grove military zolen, waardoor we dit seizoen echt niet om de 90’s opleving heen kunnen. ECCO omarmt deze trend met een gepolijste wintercollectie vol edgy, maar vrouwelijke flats en gewaagde tassen die de 90’s look uitstralen door de combinatie van moderne techniek en ouderwets vakmanschap.

Herleef de preppy jaren 90 look door een leren plooirok en een wit shirt te combineren met de ECCO BASEL loafer in glanzend metallic leer. Voor een instant flashbackgevoel met een moderne twist draag je de ECCO BERLIN lakleren veterschoen met grove zolen onder een zwarte jurk met spaghettibandjes, met daaronder een wit T-shirt.

Lees ook:UPTOWN FUNK bij ECCO
Lees ook:De zomercollectie van Muubaa London
Lees ook:Japans design in Tassenmuseum Hendrikje
Lees ook:River island FW14 Women Collection
Lees ook:Dolcis dames herfst/wintercollectie 2014/2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>