L’OCCITANE ANTIK BATIK

EUEyE_CwkZKXN0Uiszta3b5jexvW_VaFoyRZAt_WjAu55B4rpuvL20uRsPkY68nEQJ2ZIUfG8VTcBoIeqVQRKTxnOMACW-grmEi46flQfbqRfqTCUg1pRuaP0yuRInJeoxdvLLcxthK-K88suGaefDTs7GejPi6AzP6M=s0-d-e1-ftVoor de zomer van 2015 heeft L’OCCITANE EN PROVENCE Gabriella Cortese, de oprichtster van het bekende merk ANTIK BATIK, gevraagd een limited edition collectie toilettassen en tassen te ontwerpen in de kleuren van de Middellandse Zee. Deze accessoires volgen je op alle zomerse reizen, van de markt naar het strand en tijdens een picknick.

Gabriella Cortese heeft een Italiaanse achtergrond en reislustige ziel en deelt een diepe liefde voor de Middellandse Zee met L’OCCITANE. De collectie is vervaardigd in India, het land dat haar met zijn kleuren en motieven heeft geïnspireerd voor deze ontwerpen.

Deze limited edition collectie is vanaf nu verkrijgbaar tot en met eind augustus 2015 in de boetieks van L’OCCITANE en op www.loccitane.nl.

Lees ook:Limited Edition Hennessy Very Special fles in stijlvol Ryan McGinness jasje
Lees ook:Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone
Lees ook:Wolford Limited Edition I Tights
Lees ook:Prints voeren de boventoon bij Sandwich
Lees ook:TONI&GUY werkt samen met Sophia Webster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>