Haarlem op hoge hakken voor Free a Girl

image003(3)Op zondag 20 september as. organiseert Colette Sol Foundation een Stiletto Run op de Grote Markt in Haarlem. Vrouwen én mannen rennen zo hard als ze kunnen 100 meter op hoge hakken. Deze hakken-race is verbonden aan het goede doel. De volledige opbrengst gaat naar de stichting Free a Girl, de stichting die strijd tegen vrouwenhandel en zich inzet om meisjes en vrouwen uit gedwongen prostitutie te bevrijden.

De Stiletto Run is een run op smalle hoge hakken die minimaal 9 cm hoog moeten zijn! Voor de run is een speciaal traject van 100 meter op de Grote Markt in Haarlem afgezet en zijn er spectaculaire optredens. De Stiletto Run bestaat uit diverse varianten. Er is een individuele race voor zowel vrouwen als mannen of in teamverband met 4 personen om in een estafette tegen elkaar te ‘strijden’. Voor kinderen tot 12 jaar is er een speciale kinderrace georganiseerd, waarbij de kids over een speciaal tapijt kunnen rennen op blote voeten. De Stiletto Run wordt afgesloten met een optreden van Glennis Grace, zij is ambassadeur van stichting Free a Girl.

Lees ook:Ren 10.000 euro tegemoet
Lees ook:Rennen op stiletto’s
Lees ook:Pijnlijke voeten van je stilettohakken? Botox is de oplossing!
Lees ook:4 september 2009 is de dag voor hoge hakken
Lees ook:Zijn hoge hakken uit de mode?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>