De ideale outfit voor de komende zomer

3138De zomer staat weer voor de deur: het kwik stijgt en de vrolijke jurkjes mogen weer uit de kast getrokken worden! Bloemetjesrokken, jumpsuits, hemdjes in alle kleuren, niets is te gek dit komende seizoen. Maar wat mag deze zomer nou echt niet ontbreken in je garderobe? Het is tijd om je kledingkast eens goed uit te zoeken en plaats te maken voor nieuwe items!

Bloemetjes en denim

De trend van dit moment zal je wellicht niet verbazen: bloemetjesprint! Deze print lijkt ieder jaar wel terug te komen. Toch zien we het dit jaar in een ander soort vorm: geen romantische bloemen meer, maar juist modernistische bloemen in allerlei kleuren en vormen. De print kun je combineren in verschillende looks. Ga je voor een lieflijke look? Scoor dan een mooi jurkje met bloemenprint. Ook spijkerstof zien we weer helemaal terug. Dit kan van alles zijn: broeken, blousejes, korte tuinbroeken, jasjes maar ook damestassen, rugtassen en schoenen met denim. Deze trend is trouwens goed te combineren met de eerdergenoemde bloemetjesprint!

Maak je look helemaal af

Je hebt dus nu een prachtig bloemetjesjurkje met een modieus spijkerjasje gescoord. What is next? Je outfit is immers nog niet klaar! Wat betreft schoenen passen de sandalen met multistraps heel goed onder deze look. Verder zien we de bohémien style in de schoenen: hippe enkellaarsjes en sandalen met franjes en kraaltjes. De ideale outfit is dus een beetje hippie-achtig en doet denken aan de jaren 60 en 70. Daar helpen de bloemetjes en de jeansstof natuurlijk goed aan mee! Wanneer je er voor kiest om helemaal in denim te gaan, is het een idee om sneakers te kopen met dierenprint. Schoenen met print zijn namelijk niet meer weg te denken uit de garderobe dit seizoen! Neem een kijkje in de webshop van Schuurman Schoenen voor meer inspiratie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “De ideale outfit voor de komende zomer

  1. Fleur

    Ik heb ontzettend leuke styling ideeën gevonden op http://www.sheclothes.nl … echt de moeite waard om even te gaan kijken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>