LINDA. EN LEVI’S VIEREN 2E NATIONALE JEANSDAG

Elke vrouw heeft recht op een perfecte jeans, vinden LINDA. en Levi’s®. Daarom vieren LINDA. en Levi’s® op 21 maart voor de 2e keer de Nationale Jeansdag. Het enorme succes van de eerste Nationale Jeansdag – vorig jaar maart – is hét bewijs dat vrouwen heel gelukkig kunnen worden van een ideale spijkerbroek.

Een goede jeans vinden is vaak een frustrerende klus. Gemiddeld ‘hijst’ een vrouw zich in 10 spijkerbroeken voordat ze de juiste maat in combinatie met het geschikte model heeft gevonden. Daarom organiseren LINDA. en Levi’s® de Nationale Jeansdag.

Er doen dit jaar twee keer zo veel winkels mee aan Nationale Jeansdag. Op 21 maart krijgt iedereen in meer dan 80 winkels, waaronder de Bijenkorf, Men at Work, We Are Labels en Van Dijk, op vertoon van de coverpas van LINDA.127 (het maartnummer) 20% korting op de mannen- en vrouwencollectie van Levi’s®.

LINDA. en Levi’s® nodigen op 21 maart 80 vrouwen uit om Nationale Jeansdag te vieren op het Levi’s® hoofdkantoor in Amsterdam. Deze dag heeft alle ingrediënten in zich voor een geweldig feest: jeansspecialisten die de gelukkigen feilloos helpen een ideale jeans te vinden, het LINDA.-team, hapjes, drankjes, kappers, visagisten en een fijne goodiebag.

De spijkerbroek is anno nu niet weg te denken uit de kledingkast van Nederlanders. Toen de eerste jeans in de 19de eeuw werden gemaakt was dat kleding voor werklui. Begin 20ste eeuw raakte de spijkerbroek pas in de mode. Iconen als Grace Kelly, Marilyn Monroe en later Madonna inspireerden vrouwen over de hele wereld tot het dragen van deze broek. Tegenwoordig zijn er voor elke gelegenheid jeans.

Draag & deel jeans
LINDA. en Levi’s® roepen iedereen op om op Nationale Jeansdag jeans te dragen en de outfit te delen op Instagram via #NJD2015 @LINDA_magazine en @Levis_nl

*Kijk voor alle deelnemende winkels en de voorwaarden op: LINDAnieuws.nl/njd2015

Bekijk hier de video van Nationale Jeansdag 2014.

Lees ook:LINDA. lanceert Nationale Jeansdag
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen
Lees ook:Win een DYANNE Jeans van Dyanne Beekman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>