Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams

2015_adidas Originals_SS15_Supercolor_Productbeeld_05De Superstar krijgt er vanaf 27 maart een bijzonder ‘pack’ bij. adidas Originals introduceert dan Supercolor. De iconische Superstar die in samenwerking met Pharrell Williams omgetoverd is in maar liefst 50 verschillende kleuren. Bekijk alle kleuren uit de Supercolor pack.

Met de 50 verschillende kleuren van de Superstar wil Pharrell laten zien dat we aan de ene kant allemaal hetzelfde zijn maar aan de andere kant iedereen anders is. Of zoals dat in het Engels altijd beter klinkt en hij zelf ook zei: “Supercolor is a celebration of equality through diversity.”

Vanaf vrijdag 27 maart is de gehele Supercolor collectie van 50 kleuren verkrijgbaar op adidas.nl/Supercolor en in de adidas Originals Store in Amsterdam. De consumentenadviesprijs is 95 EUR. De Originals Store in Amsterdam (de enige fysieke plek in Nederland waar alle 50 kleuren verkrijgbaar zijn) staat vanaf 27 maart geheel in het teken van Supercolor.

Lees ook:Adidas lanceert nieuwe serie Supershell sneakers voorzien van artwork
Lees ook:adidas x topshop zomercollectie 2015
Lees ook:Sneaker store size? officieel geopend in Amsterdam
Lees ook:Muziek en fashion komen samen bij Precinct 5
Lees ook:Barbour lanceert collectie met adidas Originals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>