C&A presenteert nieuwe zomercollectie met Summer Fashion Festival

C&ADe zomer, het favoriete seizoen voor 64% van de vrouwen, komt er weer aan. Maar liefst 63% van de Nederlandse vrouwen durft in de zomer meer te experimenteren met verschillende kledingstukken. Ongeacht het weer, krijgt 44% van de vrouwen hét zomergevoel door te shoppen voor nieuwe zomerkleding. Meer dan de helft van de vrouwen (58%) koopt zelfs meer kleding voor haar zomergarderobe dan voor haar wintergarderobe, zo blijkt uit het zomermode onderzoek dat Grazia onder haar lezeressen uitvoerde in opdracht van C&A.

Swing into Summer
Om de nieuwe zomercollectie op inspirerende manier te presenteren, organiseerde C&A haar eigen Summer Fashion Festival. In het karakteristieke en eigentijdse Undercurrent, een opvallend gebouw, drijvend op het IJ in Amsterdam-Noord, kwam het zomerse festivalgevoel met bezoekers die zich naar de festival inspired dresscode hadden gekleed alvast tot leven. Samen met styliste Jetteke van Lexmond liet C&A op creatieve wijze zien dat je met de juiste outfits that summer feeling krijgt, nog voor de zomer begint.

“De zomercollectie van C&A verraste mij enorm. De items ademen een metropolitan summer festival gevoel, Glastonbury meets Pinkpop. Vrijheid, muziek, dans en het vieren van het leven samen met je vrienden. De belangrijkste trends voor deze zomer combineer je gemakkelijk met persoonlijke touches en accessoires waardoor je je eigen persoonlijkheid en individuele eigenheid in stijl kunt benadrukken”, aldus Jetteke van Lexmond.

Het evenement is geïnspireerd op de nieuwe zomercampagne van het modemerk, ‘Swing into Summer’, waarin het zomerse en vrije festivalgevoel centraal staat, nog voordat de zomer begint. Geïnspireerd door een mix van grafische-minimalistische en folkloristische prints die worden gecombineerd met fluoriserende en kleurrijke versieringen. De casual, zomerse gypsy look trekt de aandacht en wordt compleet gemaakt met handgemaakte decoraties en gekleurde items die perfect kunnen worden gecombineerd met de nieuwste denimstyles. De absolute musthave van dit seizoen is het trendy jasje of de prachtige zwarte maxi-dress. Op 10 april start de campagne ‘Swing into Summer’ en is de nieuwe zomercollectie te koop in een van de 133 Nederlandse filialen en via de online shop van C&A.

Lees ook:Jetteke van Lexmond ‘opent’ virtuele paskamer in de Bijenkorf
Lees ook:Klaar voor de zomer: every day a holiday!
Lees ook:Lieke van Lexmond wint Jackie’s Best Dressed Award 2011
Lees ook:FASHIONCLASH Festival / 11-14 Juni 2015
Lees ook:Maffe Marathon geopend met stylistenstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>