FALKE lanceert duurste sok ter wereld

Falke_3

FALKE introduceert in haar luxurly lijn naast o.a. merino, kasjmier en zijde ook sokken van Vicuña- wol. De sokken hebben een waarde van 865 euro en zijn hiermee de duurste sokken ooit.

Het authentieke FALKE is het eerste modehuis dat heren sokken produceert die vervaardigd zijn van Vicuña, een wol van een zeldzame lamasoort uit het Andesgebergte.

De zachte wol bezit thermische eigenschappen die geen enkele andere wol soort bezit. Vandaar dat in de tijd van de Inca’s dit materiaal alleen gedragen werd door vorsten.

Ruud Wilbers, commercieel directeur FALKE Nederland: “De sokken zijn bedoeld voor de purist die gaat voor mooie kwaliteit en geen genoegen neemt met minder”

Vicuña-wol is de zeldzaamste en meest luxueuze wol ter wereld. Het is zachter, lichter en warmer dan elke andere soort. Omdat de vezels erg verfijnd zijn, blijven de sokken hun natuurlijke gouden kleur behouden.

De Vicuña sok van FALKE ligt vanaf woensdag, 23 oktober in de Bijenkorf in Amsterdam. Slechts vier paar zullen verkrijgbaar zijn.

 

Lees ook:Falke en Phillip Lim bundelen krachten voor capsule collectie
Lees ook:FALKE Leg Aesthetics combineert stijl en functionaliteit
Lees ook:Falke opent winkel in Amsterdam
Lees ook:Nederlandse topdesigners ontwerpen Alzheimer SOCKS in strijd tegen de ziekte van Alzheimer
Lees ook:De witte sok is terug – normcore trend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>