Vogue viert 20 jaar Viktor&Rolf met Special Anniversary Issue

VOGUE 13 10 Viktor&Rolf 20yr Stedelijk by RVDA 5480

Internationaal bekend Nederlands ontwerpduo Viktor&Rolf viert hun 20-jarig bestaan met een special anniversary issue van Vogue Nederland. Viktor Horsting en Rolf Snoeren maakten samen met de redactie van Vogue een nummer met onder meer de hoogtepunten uit twintig jaar werk – geselecteerd door de designers zelf en het langste interview met het duo ooit. Nederlands model Marte Mei van Haaster poseert op de cover in Viktor&Rolf haute couture en op het supplement poseren de ontwerpers samen met het nummer.

Verder in Vogue november exclusieve interviews met de vrouwen die Viktor&Rolf bewonderen: soliste Janine Jansen, zangeres Joan as Policewoman, actrice Thekla Reuten, muze Jessica Chastain en moeders Marlies Horsting en Gini Snoeren.

Viktor & Rolf delen de favoriete adressen van hun road trip door de Verenigde Staten, Canada en Amsterdam, inspireren een bijzondere modeproductie en boden Vogue de gelegenheid een paar uur voor hun coutureshow – de eerste sinds dertien jaar! – uitgebreid achter de schermen te kijken.

Op donderdag 10 oktober werd het nummer feestelijk onthuld in het Stedelijk Museum Amsterdam, met een optreden van Joan as Policewoman en in het bijzijn van hoofdredacteur Karin Swerink en Viktor & Rolf. Genodigden onder wie cover girl Marte Mei van Haaster, actrices Thekla Reuten en Anna Drijver, kunstenaar Jasper Krabbé en schrijfster Sophie van der Stap feliciteerden het duo.

De special edition van Vogue ligt op dinsdag 15 oktober in de winkel, verkoopprijs €5,95.

De special edition is tevens verkrijgbaar als limited edition in exclusieve verpakking bij AKO vanaf dinsdag 15 oktober, verkoopprijs €5,95.

Daarnaast is de special edition vrijdag 11 oktober in de Bijenkorf Amsterdam te verkrijgen in een zeer bijzondere limited deluxe uitgave, voor €9,95. Van deze uitgave inclusief Flowerbomb-parfum zijn er slechts 1000 gedrukt die van 10u tot 11u gesigneerd worden door Viktor en Rolf en hoofdredacteur Karin Swerink.

Foto: Reinier RVDA

Lees ook:Viktor & Rolf in de rol van creative directors en fotografen van Vogue
Lees ook:Nederlandse Vogue onofficieel bevestigd
Lees ook:Vogue Nederland viert September Issue met cover girl Imaan Hammam
Lees ook:Nederlandse Marte Mei van Haaster in Lanvin campagne
Lees ook:Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>