Lady’s Secret inlegzooltjes getest

Lady's Secret - 1
Teenslippers die snijden, hoge hakken die knellen, enkelbandjes die irriteren en puntneuzen die te puntig blijken; wat schoenen betreft ben ik een moeilijke tante. Los van het feit dat ik op hoge hakken gewoon heel onhandig loop, zijn er zelden schoenen die écht lekker zitten. Zelfs op mijn favoriete suède All Stars loop ik aan het einde van de dag nog met blaren en een simpel instappertje blijkt na een paar uur shoppen toch ook minder comfortabel dan gedacht. Nee, het is niet zo vreemd dat mijn vriend’s schoenencollectie uitgebreider is dan die van mij…

Hopelijk kan ik hier binnenkort echter wel verandering in aanbrengen. Ik heb namelijk tal van Lady’s Secret inlegzooltjes op de kop getikt voor allerhande schoenschuif-en knelproblemen. De heel protector (voorkomt blaren op de hiel), de anti-skid insole (voorkomt schuiven), de antichocs (zorgt voor demping bij de hiel), de anti-douleur (voorkomt vrijwing en knelling) en de no scratch (voorkomt schuiven in open schoenen) variant.

Nieuwsgierig geworden en wil je de inlegzooltjes ook eens proberen? Alle zooltjes zijn online te bestellen bij DressesOnly.
Lady's Secret - 2

Eigenlijk heb ik voor elke schoen nu wel een passend zooltje.. Mijn sleehakken met peeptoe, mijn dichte pumps, mijn rode schoentjes met open heel, mijn brogues en zelfs mijn panterprint loafers.

Lady's Secret - 7

Mijn sleehakken met peeptoe probeerde ik uit met de Anti-Skid InSole en ik hoefde eindelijk eens niet een feestje vroegtijdig te verlaten vanwege zere voeten.

Lady's Secret - 5

Mijn roze pumps, die soms wat zeer gaan doen op de bal van mijn voet, voorzag ik een middagje van de No Scratch Coussinet. Geen back-up ballerina’s meer nodig.

Lady's Secret - 3

Een smalle punt en hoge hak betekent extra druk aan de voorkant. De kleine Mini Coussinet kussentjes zorgden voor minder wrijving. Ze op de juiste plek krijgen was nog even een uitdaging, maar toen ze eenmaal zaten, liepen mijn rode muiltjes als nooit tevoren.

Lady's Secret - 6

Er kan toch weinig mis zijn met een platte brogue zou je denken? Toch snijdt het harde leer van deze schoen vaak in mijn hiel. De rode heel dempers bieden nu oplossing. Ik heb ze bovenin vast getapet, zodat ze ook echt aan de rand (daar waar het zo snijdt) bescherming bieden. ByeBye blaren!

Lady's Secret - 4

Deze platte panterstappers zijn over het algemeen uiterst comfortabel. Na een halve dag begin ik echter altijd te merken dat ze iets té plat zijn. Daarom nu extra anti shock kussentjes bij de hiel voor meer demping/vering; wat een verschil!

Foto’s en tekst: Fashion.blog’s Tess

Lees ook:Modevisie: Leren lopen op hakken
Lees ook:Trend Report SS2011: Hoge hakken & Plateauzolen
Lees ook:De schoen die ademt wordt steeds hipper
Lees ook:De leukste zomerschoenen volgens stylist Rachel Zoe
Lees ook:De schoenen van 2009 waren fabulous!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>