Renate Gerschtanowitz winnares Jackie’s Best Dressed Award 2013

Renate Jackie's Best DressedRenate Gerschtanowitz is de winnares van de Jackie’s Best Dressed Award 2013. De presentatrice ontving de prijs woensdagavond uit handen van de kersverse hoofdredactrice van het damesblad, Suzanne Arbeid.

IMG_8021 Jackie Best Dressed Small

“Net als veel andere vrouwen heb ik de neiging om op een compliment over mijn kleding te reageren met: ‘O, het is een uitverkoopje hoor’. Terwijl het natuurlijk hartstikke leuk is om te horen dat je er goed uitziet. Ik heb twee kleine kinderen en probeer er iets van te maken. Als dat wordt gewaardeerd, zeg ik: dankjewel!”, aldus de reactie van Renate op het winnen van de prijs.

Sinds ze moeder is van jongens kleedt de blondine zich wel anders dan voorheen. “Ik heb nu twee kledingkasten. Als ik een dag met de jongens ben, loop ik niet rond in een strakke kokerrok en hakken. Ik ben ook wel een spijkerbroeken-en-gympenmeisje. Maar niet alleen maar. Als ik met mijn man of met vriendinnen op stap ga, trek ik wel een leuk outfitje en hakken aan. Ik weet intussen wat bij me past en wat niet. Ik ben niet heel erg van het experimenteren en heb een bloedhekel aan looks die van boven tot onder bedacht zijn. Ik houd van de Parijse vrouw: nonchalant, maar wel verzorgd”, zo vertelde Renate, die voor de awarduitreiking een outfit droeg bestaande uit een rok van Claes Iversen en een shirt van Zoe Karssen.

Eerder ging de Jackie Best Dressed Award naar onder meer Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato, Lieke van Lexmond en Winonah de Jong.

Lees ook:Lieke van Lexmond wint Jackie’s Best Dressed Award 2011
Lees ook:Renate Verbaan in Claes Iversen getrouwd met Winston Gerschtanowitz
Lees ook:Winonah de Jong best geklede vrouw van Nederland
Lees ook:De Sacha Golden Heel Award 2010
Lees ook:Ook herencollectie van Matthew Williamson voor H&M is héél kleurrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>