Verrassende slangenprint clutch van Ugg

Ugg clutchVan de warme, camelkleurige laarzen heeft bijna elke dame wel een paar in de kast staan. Minder mensen weten echter dat modemerk UGG ook talloze andere mode-items verkoopt. Zoals loafers en sleehakken, maar ook tote bags en clutches.

Fashion.blog speurdede website van UGG af op zoek naar unieke mode-items, die je helemaal niet achter het merk zou zoeken. De Ariah clutch is daarvan een goed voorbeeld. Geen warme schapenwol, maar metallic gecombineerd met een slangenprintje en een signatuur suède kwastje met franjes.

Ugg clutch2

Prima voor een avondje uit en er past (voor de verandering) nog echt wat in ook! Vind je het kettingkoord niets? Dan stop je dat gewoon naar binnen en draag je de clutch in je hand. De metallic touch is volledig on trend dit seizoen en de slangenopdruk maakt deze clutch een verrassend UGG product. Die gaat onder de arm mee dit weekend!

Lees ook:Mode of Misser: Pucci’s clutch in de vorm van een boon
Lees ook:Zilvermetallic clutch met tijgeroog
Lees ook:Elke maand een nieuw parfum met Ab’eau!
Lees ook:Modemeisjes lanceren Love to Have clutch
Lees ook:Comme des Garçons parfums presenteert Blue INVASION

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>