Online je kledingmaten berekenen met MyFashionSize.com

Bij Fashion.blog zijn we dol op online shoppen. Niets fijner dan vanuit je luie stoel de nieuwste musthaves bestellen en je garderobe aanvullen. Toch had webwinkelen altijd een groot nadeel; regelmatig bleken onze digitaal geshopte aanwinsten niet goed te passen. De ene S is de andere immers niet. En wat bij H&M XL is, is bij Otto misschien wel een ruime M.

Gelukkig is er vanaf nu een oplossing voor het pasprobleem. MyFashionSize.com biedt namelijk online maatadvies. Door de afmetingen van jouw lichaam in te vullen, krijg je van MyFashionSize een gepersonaliseerd maatadvies per modemerk. Je kunt op de website eenvoudig zien hoe merken van elkaar verschillen bij een bepaalde maat zoals bijvoorbeeld  40, 42, XL etc.

Natuurlijk heb je nog altijd je persoonlijke voorkeuren. Dus houd je van losvallende kleding dan is het nooit verkeerd een maatje groter te bestellen. De basis adviesmaat is via MyFashionSize in ieder geval vrijwel altijd kloppend. Véél minder kans op een miskoop dus.

Wij duiken meteen nog even het web op!

Lees ook:LaDress helpt je de ideale jurk vinden
Lees ook:Geurenfestivallen bij de Douglas
Lees ook:Gemakkelijk zoeken naar online winkels
Lees ook:Nieuwe gepersonaliseerde kledingzoekmachine Fashionfinder.nl vindt snel wat je zoekt
Lees ook:Bershka opent deuren van haar online shop

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Online je kledingmaten berekenen met MyFashionSize.com

  1. Monique

    Altijd Handig, maar helaas zijn er binnen de merken zelf ook al gigantische verschillen

      /   Reply  / 
    1. Theodoor

      Dat is bij sommige merken inderdaad zo. In dat geval wordt er ook maatadvies gegeven per sublabel (zoals bij Esprit en Ralph Lauren) of per kledingtype waar verschillende maatvoeringen worden gehanteerd zoals WE fashion.
      Als er merken zijn waar ze compleet inconsequent fabriceren op het gebied van maten en je daar dus slechte ervaringen mee heb, kun je dat delen op de merkpagina’s.
      Mvg,
      Theodoor

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>