Stijlvolle drank voor de feestdagen: Johnnie Walker Double Black

Stropdassen, iPadhoezen, zakdoeken en geurtjes; het wensenlijstje van de man is elk jaar opnieuw weer redelijk voorspelbaar. Tijd voor iets nieuws! Johnnie Walker heeft een speciale Double Black whisky, die het ongetwijfeld goed zal doen tijdens de feestdagen. Een stijlvolle fles met een rijke, intense en rokerige inhoud.

De Johnnie Walker Double Black is vanaf nu officieel onderdeel van de Walker familie in Nederland. De zwarter dan zwart blend is een meer gedurfde en rijkere uitvoering van het klassieke Johnnie Walker Black Label. Wij zeggen: Double Black is het nieuwe zwart.

Hoe smaakt ‘ie?
De ‘zwarter dan zwart’ blend is gemaakt voor whisky liefhebbers die een voorkeur hebben voor een meer intense smaak; appels, peren en sinaasappels voegen een frisse ‘touch’ toe, terwijl de romige vanille en kruiden zorgen voor een zachte en zoete smaak. De smaakervaring eindigt in een warme afdronk waar kruidige eik tannine en rook elkaar ontmoeten.

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:JOHNNIE WALKER LANCEERT ‘S WERELDS EERSTE TWEEDSTOF MET WHISKY-AROMA
Lees ook:Symphony in Blue by Johnnie Walker Blue Label
Lees ook:Kendall Jenner lanceert Magnum Doubles tijdens Cannes Filmfestival
Lees ook:Nieuwe Party Collectie Josh V verkrijgbaar
Lees ook:Gelezen: Kleurrijke tassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>