Ontwerp je eigen fotokalender vol modefoto’s

Natuurlijk zijn er prachtige kalenders te koop met foto’s van honden, Marilyn Monroe of oude Vogue covers. Maar wat is er leuker dan je eigen Pixum kalender samenstellen aan de hand van persoonlijke foto’s?

Een selectie van de meest inspiratievolle streetstyle foto’s? Jouw stijlicoon in twaalf verschillende looks? De indrukwekkendste catwalkbeelden op een rij? De coolste campagnefoto’s van je favoriete modehuis? De meest uitdagende fashion etalages in de grootste winkelstraten ter wereld? Of gewoon lekker beeld van mooie modecollecties? Ideeën te over voor het zelf creëren van een fotokalender.

De verschillende maanden van het jaar zagen er nog nooit zó stijlvol uit. En verjaardagen bijhouden was niet eerder zo hip.

Fashion.blog’s eigen kalender vol straatmodefoto’s uit Milaan is inmiddels in de maak. Is jouw poezenkalender stiekem ook aan vervanging toe? Bestel bij Pixum je eigen fotokalender met een selectie van je meest bijzondere (mode)foto’s. Sfeervol én praktisch!

Gratis foto’s
Ben jij nog geen klant bij Pixum? Dan kun je 50 gratis foto’s van de beste kwaliteit af laten drukken. Al wel klant? Er liggen 25 gratis foto’s voor je klaar.

 

Lees ook:Daria Werbowy naakt – de volledige Vogue kalender
Lees ook:Nederlandse Saskia de Brauw topless voor nieuwe Pirelli kalender 2012
Lees ook:Topmodel Daria Werbowy naakt voor Vogue kalender
Lees ook:Ruud van der Peijl wint Streethearts Award 2010
Lees ook:“Ik ben leuker met een wijntje op”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>