Kanye West stelt teleur met eerste officiële damescollectie

Zijn front row was gevuld met grote namen als Alexander Wang, Joseph Altuzarrra, Dean en Dan Caton van Dsquared, Jeremy Scott, Mary Kate en Ashley Olsen, Jared Leto, Ciara, Lindsday Lohan, Anna Wintour, Tameka Raymond en Terry Richardson, toch waren de eerste reacties op Kanye West‘s eigen collectie niet bepaald enthousiast.

The New York Times meldde dat vrijwel alle kledingstukken uit Kanye’s show een slechte pasvorm hadden. Ook gaf de krant commentaar op de hoeveelheid leer en bont in een collectie, die bedoeld zou moeten zijn voor voorjaar/zomer van 2012. Bovendien zou de rapper zijn collectie veel te gehaast hebben gemaakt (hij kocht slechts drie dagen voor de show nog een enorme hoeveelheid stof en belde enkele modellen slechts een dag voor de show op om te vragen of ze voor hem wilden lopen).

Het is nog even afwachten hoe de rest van de modewereld op Kanye’s collectie zal gaan reageren. Afgaande op de kritische tweets en blogsposts, die tot nu toe verschenen, lijkt dit echter op een mislukt gevalletje Singer Turned Designer.

Bekijk de volledige Kanye West collectie.

Foto’s: Jokeradar.com, Style.com

Lees ook:Kanye’s killer heels
Lees ook:Kanye West creeert erotische video voor model Anja Rubik
Lees ook:Kanye West showt niet tijdens Parijs Fashion Week
Lees ook:Karl fotografeert Kim en Kanye
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West verwachten eerste kindje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>